14.1 C
Timișoara
duminică 5 mai 2024

Fost parlamentar și Prefect de Timiș acuză: ”Statul român tot hoț a rămas!”

La 27 de ani de la dispariția comunismului, statul român tot hoț a rămas! Exemplu: la Cadastru, taxa pentru ordinul prefectului! 600 de lei RON în cazul meu” acuză, pe pagina personală de Facebook, Ovidiu Drăgănescu, fost parlamentar și Prefect de Timiș.

Înainte nu aveai dreptul de a fi proprietar pe teren, nici cel de lângă sau de sub casă! Chiar daca îl cumpărai, cu acte în regulă, nu puteai să-l înscrii pe numele tău. În CF rămânea proprietar statul, chiar dacă tu erai obligat să plătești impozitul!!!” mai spune Ovidiu Drăgănescu.

După 90, statul a acordat terenul înapoi, în fiecare județ prefectul semnând un Ordin de recunoaștere a adevăraților proprietari. Dar, la Cadastru, statul îți ia niște bani nejustificați! Și cum? După tarifele notariale pentru zonele în care e terenul! De parcă tu ți-ai fi cumpărat acum a doua oară terenul, de parca nu ai fi plătit taxe atunci, cu mulți ani înainte! Cât? Sute și sute de lei! Eu – vreo 6 sute!” se plânge Drăgănescu.

Fostul parlamentar și Prefect de Timiș, acum tras pe linie moartă de foștii colegi din PNL încheie apoteotic demersul de pe pagina personală de Facebook, care a adunat numeroase comentarii: ”anulați această taxă, hoților, sau reduceți-o la nivelul costului editării unor simple hârtii de către funcționari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Lumina a ajuns sâmbătă seara pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara | FOTO-VIDEO

Avionul care a adus-o a aterizat pe aeroport la ora 19:50. Tradiția a fost inițiată de Patriarhul Daniel în 2009, continuând an după an. În...

Ce trebuie să știe credincioșii pentru a preveni incendiile în noaptea de Înviere? Atenționările ISU Banat

În noaptea de Înviere, lumânările și candele aprinse în timpul slujbei pot cauza incendii, dacă nu sunt mânuite cu atenție. Pompierii ISU le recomandă credincioșilor...

Citește și :