Fost parlamentar și Prefect de Timiș acuză: ”Statul român tot hoț a rămas!”

247

La 27 de ani de la dispariția comunismului, statul român tot hoț a rămas! Exemplu: la Cadastru, taxa pentru ordinul prefectului! 600 de lei RON în cazul meu” acuză, pe pagina personală de Facebook, Ovidiu Drăgănescu, fost parlamentar și Prefect de Timiș.

Înainte nu aveai dreptul de a fi proprietar pe teren, nici cel de lângă sau de sub casă! Chiar daca îl cumpărai, cu acte în regulă, nu puteai să-l înscrii pe numele tău. În CF rămânea proprietar statul, chiar dacă tu erai obligat să plătești impozitul!!!” mai spune Ovidiu Drăgănescu.

După 90, statul a acordat terenul înapoi, în fiecare județ prefectul semnând un Ordin de recunoaștere a adevăraților proprietari. Dar, la Cadastru, statul îți ia niște bani nejustificați! Și cum? După tarifele notariale pentru zonele în care e terenul! De parcă tu ți-ai fi cumpărat acum a doua oară terenul, de parca nu ai fi plătit taxe atunci, cu mulți ani înainte! Cât? Sute și sute de lei! Eu – vreo 6 sute!” se plânge Drăgănescu.

Fostul parlamentar și Prefect de Timiș, acum tras pe linie moartă de foștii colegi din PNL încheie apoteotic demersul de pe pagina personală de Facebook, care a adunat numeroase comentarii: ”anulați această taxă, hoților, sau reduceți-o la nivelul costului editării unor simple hârtii de către funcționari.

LĂSAȚI UN MESAJ