23.1 C
Timișoara
sâmbătă 4 mai 2024

Bogdan Olteanu, arest la domiciliu

Curtea Supremă l-a plasat pe viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu în arest la domiciliu în dosarul în care DNA îl acuză că a primit mită un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu.

Constantin Durgheu, avocatul lui Bogdan Olteanu:

„O decizie pe care doamna preşedintă a considerat-o corectă. Nu pot să contestez. Parchetul poate contesta in termen de 48 de ore. Şi noi am contestat deja arestul la domiciliu. Măsura maximă preventivă este controlul judiciar. Domnul Bogdan Olteanu a primit cu bucurie soluţia.

Dânsul se vedea şi cu celelate personaje din mass-media care contau în viaţa politică. Se face o asociere greşită. Dacă s-ar fi văzut doar cu acea persoană (Sorin Ovidiu Vîntu – n.r.), atunci ar fi fost corect”.

Viceguvernatorul BNR s-a întors în Arestul Poliţiei Capitalei. Va pleca de acolo aproape de miezul nopţii, atunci când expiră ordonanţa de reţinere de 24 de ore emisă de procurorii DNA.

Sursa: DIGI24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Ce trebuie să știe credincioșii pentru a preveni incendiile în noaptea de Înviere? Atenționările ISU Banat

În noaptea de Înviere, lumânările și candele aprinse în timpul slujbei pot cauza incendii, dacă nu sunt mânuite cu atenție. Pompierii ISU le recomandă credincioșilor...

,,Fără salarii de 1500-1800 de euro pentru profesori, educația românească se va prăbuși în continuare”

Mircea Miclea, profesor universitar de psihologie la Cluj, antreprenor și psiholog. El a fost, în perioada 2004-2005, Ministru al Educației, iar din 2006, președinte...

Citește și :