18.1 C
Timișoara
duminică 28 aprilie 2024

Decizii populiste, nedemne de o democrație consolidată! Cazul Djokovici, devoalat perfect de un reputat jurnalist australian

Jurnalistul Paul Sakkal, care lucrează pentru ziarul „The Age“ din Melbourne, a participat la un podcast în care informaţiile sale, prezentate excelent, au fost preluate de reputatul ziarist, Ben Rothenberg, de la „The New York Times“.

În România, Novak Djokovici a fost deja judecat şi condamnat de o mare parte a publicului. Iar asta în condiţiile în care cazul său se petrece la celălalt capăt al lumii.

Ca de obicei însă, în cel mai pur stil românesc, ne-am grăbit să dăm verdictul, fără să avem toate informaţiile. E exact ce nu face presa din Australia, care acoperă acest subiect de interes mondial. Iar Paul Sakkal, care s-a ocupat din prima zi de acest scandal, publicând materiale pentru ziarul „The Age“ de la Melbourne, tocmai a dat un amplu interviu, de peste 50 de minute, în care a expus informaţiile pe care le-a adunat până în acest moment.

Interviul lui Sakkal a fost distribuit şi de Ben Rothenberg (foto), un jurnalist cu o reputaţie internaţională: „Paul Sakkal a oferit nişte detalii incredibile în cazul scutirii lui Novak Djokovici, de ce a fost respinsă ulterior şi influenţa politicului în toată această poveste. Ascultând interviul, veţi înţelege multe lucruri. Foarte multe!“.

Sursa: https://twitter.com/BenRothenberg/status/1479288238116196360

Sursa: https://adevarul.ro/news/sport/cazul-djokovici-explicat-carte-i-a-dat-scutire-australia-e-culpa-problema-nole-1_61d8264b5163ec427169ed75/index.html

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :