„Tyre Challenge”, în format nou – online și cu premii multiple

58

O idee glumeață pornită din Timișoara cu câțiva ani în urmă tinde să devină un concurs tot mai serios la care participă cu entuziasm tot mai mulți „sportivi”. „Bine ar fi să avem cât mai multe pene de cauciuc că specialiști sunt la tot pasul” este concluzia unui necăjit ce nu a prins podiumul în acest concurs hazliu-serios.

Timpi excelenți au reușit și în acest an participanții la concursul de schimbat roată de rezervă de la mașină, „Tyre Challenge”, organizat de Delticom OE cu sediul în Timișoara, sprijinit de firma Continental. Pandemia a promovat o nouă abordare a concursului. Prin posibilitatea participării online s-au depășit barierele distanței și s-au creat mai multe oportunități de a câștigă.

Astfel, locul 1 la categoria „Cel mai rapid la schimbatul roții” a fost câștigat de Robert Mihai Neagu cu timpul de 1,15 minute, premiat cu un set de patru anvelope noi de iarnă marca Continental. A fost premiat și „Cel mai promovat video cu schimbatul roții”. La această categorie a câștigat Joszef Kribus, care a fost recompensat cu un set de lanțuri antiderapante pentru iarnă.

„Cel mai apreciat video cu schimbatul roții pe facebook” l-a avut Filip Andrei Muntean, care drept premiu a primit o trusa cu șurubelnițe de la Continental. Premii de originalitate (truse șurubelnițe Continental) au obținut Valentin Brighila și Ionuț Mihalache.

Ana-Maria Lupinca, Marketing Manager, SC Delticom OE SRL a declarat la sfârșitul concursului: „Pandemia ne-a responsabilizat, ne-a îndemnat să ne adaptăm, dar ne-a dat și ocazia să fim originali, atât noi că și organizatori, cât și participanții la competiție. Astfel am organizat un altfel de TyreChallenge în 2021, varianta online cu ajutorul rețelelor de socializare. Ideea a fost bine primită, au fost multe înscrieri și implicare din partea concurenților. Au fost atât concurenți care au participat și la evenimentele Tyre Challenge din anii trecuți cât și concurenți noi. Luăm așadar în considerare pe viitor și eventualitatea unui Tyre Challenge hibrid, de ce nu – cu prezența fizică în locațiile unde vom organiza evenimentele și/sau cu video online pentru doritori. Astfel indiferent de locația de pe teritoriul României, oricine va putea avea ocazia să se afirme la schimbul de roți și să câștige!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.