O familie întreagă, originară din vestul țării, a pierit în Valencia

459

Trei români, mamă, tată și fiul lor de 18 ani, care locuiau în Valencia, au fost găsiți fără suflare în cursul nopții de vineri spre sâmbătă. Întreaga familie era originară din Moldova Nouă.

Fiica celor doi, care s-a întors acasă în jurul orei 02.30, a făcut dureroasa descoperire. Aceasta a sunat imediat la numărul unic pentru urgențe, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale și de pompieri. Primele investigații arată faptul că cei trei, pentru care nu s-a mai putut face nimic pentru a le salva viața, ar fi murit în urma unor scăpări de gaze de la sistemul de încălzire, și au fost intoxicați cu monoxid de carbon.

Primarul localității, Jesús Monzó, s-a deplasat la locul tragediei și a declarat că autoritățile locale sunt dispuse să ajute fiica celor doi soți români cu orice are nevoie. În localitatea Catarroja a fost declarat doliu local pentru astăzi, iar steagurile vor fi coborâte în bernă pentru toată ziua.

Familia de români locuia în localitate de aproape 20 de ani, și toți cei care i-au cunoscut s-au declarat „îndurerați în urma acestei tragedii care a lovit o familie foarte cunoscută și apreciată de mulți localnici”.

sursa – carasanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ