18.1 C
Timișoara
duminică 28 aprilie 2024

Vreme caldă în Banat

Astăzi, vremea va deveni caldă. Cerul va fi mai mult noros. Temporar vor fi ploi locale, ziua îndeosebi în Banat și la deal, iar noaptea din nou în extindere din vest. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări pe creste, iar noaptea și în Banat. Izolat vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 15 grade, iar cele minime în general între 5 și 10 grade.

Mâine, vremea se va menține caldă. Cerul fi mai mult noros și pe arii extinse va ploua moderat cantitativ. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va prezenta intensificări ziua, cu cele mai mari viteze la munte, apoi va sufla slab la moderat. Izolat vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 16 grade, iar cele minime între 3 și 7 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.
Sursa: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Otelec își face loc pe harta gastronomiei tradiționale | FOTO-VIDEO

Cu un deceniu în urmă într-o margine de județ, la Otelec, s-a materializat o mai veche idee a unor inimoși localnici de a face...

Workshop „Connecting with our Business Community. Trends in HR” la UVT

Universitatea de Vest din Timișoara își asumă rolul transformator în societate, dezvoltând în continuitate ideea de adaptare continuă a curriculelor, pentru ca studenții UVT...

Citește și :