16.1 C
Timișoara
vineri 3 mai 2024

Rapid – adversarul Politehnicii din optimile Cupei României

Politehnica şi-a aflat azi adversarul din optimile Cupei României, ediţia 2021-22, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la sediul FRF. Alb-violeţii vor înfrunta în manşă unică, pe teren propriu, formaţia de primă ligă FC Rapid 1923.

Politehnica Timişoara a făcut parte din urna A la tragerea la sorți.
Partidele din optimile de finală ale Cupei României:
FC Buzău – Dunărea Călăraşi
Politehnica Timişoara – FC Rapid 1923
ACSO Filiaşi – AFC Hermannstadt
FC Voluntari – FCSB
U Craiova 1948 – Sepsi OSK
Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova
Campionii FC Argeş – Dinamo 1948
Gaz Metan Mediaş – Chindia Târgovişte

Jocurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României vor avea loc în ziua de 27 octombrie cu începere de la ora 15:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Echipa timișoreană a trecut în turul 4 de Şoimii Lipova, scor 2-1, iar în 16-imi de Unirea Slobozia, cu 1-0, ambele în deplasare. În timp ce Rapid a învins în turul anterior pe CS Mioveni, scor 5-4 după lovituri de departajare, tot în deplasare.

Alte subiecte :

Datoria guvernamentală a României a depășit în februarie 52 la sută din PIB

Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a urcat, în februarie 2024, până la 841,292 miliarde lei, de la 801,687 miliarde de lei în luna precedentă,...

Banat Girls primește vizita echipei din Târgu Mureș

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește în runda a IX-a a play-out-ului Superligii de fotbal feminin pe ACS Târgu Mureș, ultima clasată, dar o echipă...

Citește și :