23 C
Timișoara
marți 21 mai 2024

Fritz are încă un competitor în coasta sa! Fondatorul USR Timiș, Cristian Moș, și-a depus, oficial, candidatura la Primăria Timișoara

Fostul președinte al USR Timiș și unul dintre fondatorii filialei, Cristian Moș, și-a depus candidatura independentă la Primăria Timișoara.

Sute de telefoane de la timișoreni. Sute de drumuri făcute de mine și echipa mea de campanie.

Mii de semnături. O șansă! Mulțumesc pentru că mi-ați dat șansa să vin în fața voastră cu proiectele și soluțiile mele pentru Timișoara! Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al Timișoarei“, a declarat Cristian Moș cu ocazia depunerii candidaturii.

Decizia lui Cristian Moș a venit după ce acesta a anunțat zilele trecute că nu mai poate susține proiectul USR Timiș, așa cum puteți citi AICI, deoarece Dominic Fritz că “a ales să joace murdar“.

Iată o luptă foarte grea în care am decis să intru cu toate forțele mele –  candidatura la Primăria Timișoara. Dacă așa s-au gândit ei că e înțelept să mă denigreze și să încerce să mă scoată din viața politică. Dar – nu e nimic nou în treaba asta cu denigrarea. Denigrarea pe la colțuri a colegilor e sport olimpic în USR Timiș de când au ajuns Fritz și Lațcău la butoane. Dacă până acum 3-4 ani focusul era pe “cum muncim mai mult să ridicăm mai repede și mai bine filiala județeană”, de când a apărut acest duo Fritz – Latcau a apărut și practica “hai să săpăm în jurul oamenilor care poate ni s-ar putea opune vreodată în vreun fel”. Dacă vi se pare că seamănă cu tehnica lui Robu “dacă nu zici ca mine nu exiști” nu vi se pare, doar că e la un alt nivel, mai puțin universitar – mai de grădiniță! De ce spun asta?  Simplu, înca de la începutul mandatului meu în CJT duo-ul Fritz-Lațcău a făcut o pasiune din a mă “muta” pe la diverse partide, doar pentru că nu dansam după cum îmi cântau ei. Prima data au împrăștiat zvonuri prin partid și chiar și prin oraș cum că vreau să trec la PNL – asta pentru că mă înțelegeam, vezi Doamne, prea bine cu Nica. Adică: refuzam să mă bălăcăream public cu el și munceam sa-mi fac echipe si sa coordonez proiecte. Ei ar fi vrut ca eu sa stau in CJT si sa-l spionez pe Nica ca să le dau lor “informații” cu care să-l poată ataca.  Mi s-a spus textual asta: că de ce eu nu zic nimic de rău de Nica?! Evident ca nu aveam de ce să stau să spionez președintele CJT și nici nu-mi doream să-l atac la fiecare pas – pentru că asta însemna că în primul rând nu făceam ce mă plăteau cetățenii să fac și riscam ca în orice moment să mi se ridice atribuțiile și poate chiar pe bună dreptate. Ce înseamna asta? Că toate proiectele mele mureau! Că nu mai aveam cum să atrag cele aproape 150 de milioane de euro pentru timișeni – proiecte pe care, apropo, sper sincer că o să le termine cu succes viitorul presedinte CJT“, a declarat recent actualul vicepreședinte al CJ Timiș, Cristian Moș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :