11.2 C
Timișoara
joi 2 mai 2024

Premierul Orban, la învestirea lui Alin Nica și jurământul consilierilor județeni VIDEO

Județul Timiș are administrație validă. Conislierii județeni au depus, sâmbătă, jurământul și și-au început astfel mandatul. De asemenea, noul președinte al CJT, Alin Nica, a fost învestit în funcție. La ceremonie a participat și președintele PNL și premierul României, Ludovic Orban. ”Marcăm un moment solemn din viața județului nostru. Ne înscriem pe un nou ciclu în care cetățenii care ne-au dat votul așteaptă de la noi realizări, lucruri bune pentru orașele, comunele și județul nostru”, a spus Alin Nica, după ce a fost învestit în funcție.


Evenimentul a fost transmis o-line, pe Facebook, presa sau alți participanți neavând voie în sala cea mare a Palatului Administrativ.

După ceremonie, la Consiliul Județean Timiș, premierul Ludovic Orban se va întâlni și cu managerul Spitalului Județea Timișoara, Raul Pătrașcu, și cu șeful secției ATI, Dorel Săndesc. Apoi, are programată o întrevedere și cu directorul Teatrului Național Timișoara, Ada Hausvater.

Update: Dominic Fritz l-a asigurat pe Alin Nica de colaborare

”Eu, în calitate de primar ales al Timișoarei pot să vă asigur că o să colaborăm pentru binele Timișoarei și a Timșului și mă bucur că avem și sprijinul Guvernului României”, a spus Fritz la ceremonie.

https://www.facebook.com/1651948281741863/videos/904441566755100

”Conlucrarea dintre primari, președinți de consilii județene și Guvern este fundamentală. Încercăm să simplificăm, să creștem viteza de adoptare a proiectelor și de implementare a lor. Pot să vă garantez că, de un an, aproape un an de când sunt premier, toate proiectele importante pe care le gestioneză Guvernul pentru Timișoara vor fi duse la bun sfârșit”, a spus Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum alegi lustra led potrivită pentru orice încăpere a casei?

Ai întotdeauna impresia că lumina din casa ta nu este suficient de bună sau plăcută? Poate că te-ai întrebat ce poți face pentru a...

Se împlinesc 61 de ani de la primul meci jucat pe Stadionul Dan Păltinișanu

Stadionul Dan Păltinișanu aniversează 61 de ani de la inaugurare. Primul meci s-a jucat în 1 Mai 1963, când s-a desfășurat turneul de inaugurare...

Citește și :