11.2 C
Timișoara
joi 2 mai 2024

Un albanez la Jimbolia. A plecat spre Grecia, dar e bună și România!…

Poliţiştii de frontieră au depistat un cetăţean albanez care intenţiona să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 8 mai 2016, în jurul orei 23, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte, o persoană care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontieră spre interiorul ţării.
Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector a procedat la reţinerea persoanei la aproximativ 500 metri interior faţă de teritoriul statului vecin.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana de sex masculin este cetăţean albanez, în vârstă de 32 de ani.
Bărbatul a declarat că intenţiona să ajungă în Grecia şi pentru că nu deţinea documentele legale s-a deplasat pe jos, pe câmp, până în momentul reţinerii.
Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.
Persoana în cauză urmează a fi predată unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum alegi lustra led potrivită pentru orice încăpere a casei?

Ai întotdeauna impresia că lumina din casa ta nu este suficient de bună sau plăcută? Poate că te-ai întrebat ce poți face pentru a...

Se împlinesc 61 de ani de la primul meci jucat pe Stadionul Dan Păltinișanu

Stadionul Dan Păltinișanu aniversează 61 de ani de la inaugurare. Primul meci s-a jucat în 1 Mai 1963, când s-a desfășurat turneul de inaugurare...

Citește și :