15.1 C
Timișoara
duminică 5 mai 2024

Și-a ucis mama după o ceartă de pomină, apoi a sunat la 112

Crimă cu sânge rece în localitatea Gâștești, judeţul Iaşi. Un bărbat de 44 de ani este acuzat că şi-a omorât cu cruzime mama în vârstă de 84 de ani, după ce s-au certat.

Tragedia a avut loc luni dimineaţă.

Se pare că cei doi s-au certat, moment în care bărbatul de 44 de ani a luat un lemn pregătit pentru pus pe foc şi a lovit-o fără milă pe cea care i-a dat viață.

După jumătate de oră, văzând că femeia nu mai mișcă, individul a sunat la 112 și a anunțat ce a făcut. O ambulanță a sosit la fața locului, însă medicii au mai putut decât să constate decesul.

Femeia avusese și un ordin de protecție împotriva fiului ei, consumator de alcool și scandalagiu, pe o perioadă de 3 luni, ordin care expirase pe 26 ianuarie.

Bătrânica, însă, şi-a iertat fiul și l-a primit înapoi în casă, fără să se gândească la faptul că propriul copil îi va lua viaţa.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Lumina a ajuns sâmbătă seara pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara | FOTO-VIDEO

Avionul care a adus-o a aterizat pe aeroport la ora 19:50. Tradiția a fost inițiată de Patriarhul Daniel în 2009, continuând an după an. În...

RETIM anunță o întrerupere a programului de colectare pentru data de 4 mai 2024, în Zona 1 Timiș

RETIM dorește să informeze utilizatorii din Zona 1 Timiș despre faptul că astăzi, 4 mai, suntem în imposibilitatea de a realiza colectarea deșeurilor în...

Citește și :