14.1 C
Timișoara
duminică 5 mai 2024

Şofer român de TIR, implicat într-un carnagiu pe autostradă, în Germania. Doi morţi, 13 răniţi, 12 maşini distruse FOTO

Un şofer român de TIR a fost implicat într-un carnagiu în Germania. Doi morţi, 13 răniţi, 12 maşini distruse, pe autostradă, într-un accident teribil cauzat de ceaţă şi viteză excesivă.

Nenorocirea s-a produs în noaptea de Revelion pe A1, în apropiere de Wildeshausen, în Germania. Două camioane şi două autoturisme s-au ciocnit violent pe fondul vitezei și a ceții. Doi oameni au murit, alţi doi sunt în comă, iar alte 11 persoane din totalul celor 29 implicate sunt în spital, rănite.

Accidentul a avut loc în jurul orei 1 noaptea. Inițial, două autoturisme s-au acroşat uşor. Unul dintre ele a oprit pe banda de urgenţă, al doilea pe prima bandă. Un şofer român a intrat aproape imediat cu camionul în maşina de pe prima bandă, din cauză că a vazut-o prea târziu, din cauza ceţii.

O persoană a murit şi una a fost grav rănită, din maşina lovită de român. Au urmat alte 9 vehicule, inclusiv un alt TIR, care s-au lovit în aceeaşi zonă. O mașină venită cu viteză s-a înfipt efectiv sub TIR-ul românului, iar şoferul acesteia a murit pe loc.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Lumina a ajuns sâmbătă seara pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara | FOTO-VIDEO

Avionul care a adus-o a aterizat pe aeroport la ora 19:50. Tradiția a fost inițiată de Patriarhul Daniel în 2009, continuând an după an. În...

RETIM anunță o întrerupere a programului de colectare pentru data de 4 mai 2024, în Zona 1 Timiș

RETIM dorește să informeze utilizatorii din Zona 1 Timiș despre faptul că astăzi, 4 mai, suntem în imposibilitatea de a realiza colectarea deșeurilor în...

Citește și :