22.2 C
Timișoara
sâmbătă 11 mai 2024

Se închide circulația pe o stradă din zona Șagului – Fratelia

Se închide o stradă din zona Calea Șagului – Fratelia. Primăria Timișoara anunță că a aprobat blocarea străzii pentru ca angajații de SDM să poată interveni ca să o repare.

”SC Drumuri Municiale SA a solicitat Comisiei de circulaţie a municipiului şi a fost aprobată închiderea circulaţiei rutiere pe strada Emil Zola, pe tronsonul dintre străzile V. Hugo şi Herculane, în data de 25.09.2019 şi în data de 26.09.2019, în intervalul orar 7-18 , precum şi în data de 28.09.2019 între orele 7-17 pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare”, anunță primăria.

Nu uitați că în zona centrală vă mai loviți de restricții. Dacă asfaltul pe carosabl a fost deja turnat, pietonii vor întâmpina neplăceri pentru că se lucrează la reabilitarea trotuarelor și a bordurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Lucrări și spălări la rețelele Aquatim

Marți, 14 mai, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gheorghe Adam și Avram Imbroane. Lucrările...

Grevă în primăriile din vestul țării!

Funcționarii din sute de primării din România s-au aflat din nou în grevă de avertisment timp de două ore. Angajații afiliați la Sindicatul Național al...

Citește și :