20.4 C
Timișoara
sâmbătă 25 mai 2024

Se caută 12 artiști pentru tabăra de creație muzicală de la Buzad

Muzicon Summer Camp anunță deschiderea apelului pentru cea de-a doua ediție a taberei de creație muzicală. În perioada 21-28 iunie 2024, la pitorescul The Village din Buzad, se va desfășura o săptămână de neuitat, unde 12 artiști talentați vor avea ocazia să colaboreze, să inoveze și să creeze muzică care va răsuna în inimile ascultătorilor.

Doritorii pot trimite un portofoliu cu creații proprii sau colaborări (varianta de studio sau live), precum și o scurtă descriere relevantă a pieselor, pe adresa muziconhub@gmail.com până la data limită de 24 mai. Anunțul selecției va fi făcut public pe 31 mai 2024.
Artiștii selectați vor beneficia de toate condițiile: transport, cazare, masă și un onorariu de 3000 de lei net. Toate acestea pentru a asigura libertate de concentrare pe ceea ce artiștii fac cel mai bine – muzica.
În cadrul taberei, artiștii vor avea oportunitatea de a forma grupuri de lucru dinamice și de a explora noi orizonturi muzicale.
Săptămâna se va încheia cu un showcase live vibrant la Centrul Multifuncțional Bastion din Timișoara, în data de 28 iunie. Aici, în fața publicului vor fi prezentate fructele colaborării – piese originale care vor marca debutul unei noi ere în muzica românească.

Muzicon Summer Camp este un proiect cultural cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2024. Această inițiativă subliniază angajamentul Consiliului Județean Timiș față de dezvoltarea și promovarea talentelor artistice și a culturii muzicale în regiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un nume greu din PSD crede că Mircea Geoană ar putea intra în finala pentru președinția României

Sociologul Vasile Dîncu (PSD) a explicat, sâmbătă, că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai...

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Citește și :