18.1 C
Timișoara
luni 29 aprilie 2024

Mărturiile cutremurătoate ale unui tată din Caracal: „Fiica mea a fost vândută și ucisă în Grecia, fiindcă n-a vrut să se prostitueze”

Nelu Geneș, un tată distrus, povestește drama prin care a trecut încercând să fie de ajutor în cazul răpirii Alexandrei și al Luizei. Fata sa a fost luată pe sus, legată la mâini cu sârmă şi trecută Dunărea cu bacul, spre Bulgaria. Mai apoi a ajuns în Italia, iar într-un final în Grecia. Nelu Geneş vede multe similitudini între cazurile recente şi cazul fiicei sale.

„Singura diferenţă dintre cele două cazuri recente şi cazul fiicei mele este că aceasta nu a fost luată cu maşina. În 1999, în luna iulie, a fost vândută pur şi simplu, din curtea prietenului ei. L-am dus la poliţie. L-am dus şi cu martorii care au văzut cum fiica mea a fost legată cu sârmă de mâini şi a fost urcată în maşină, ca şi în cazul eroinei noastre. Verbal, mi s-a spus că acest caz, al fiicei mele a fost prescris. Geanina a fost văzută ultima dată în Milano. Mai era o fată cu ea, dar a reuşit să scape, dar după ce au fost trecute peste graniţă, şi a declarat că a asistat când a fost omorâtă în Grecia, pentru că nu a vrut să se prostituteze. Acum, oamenii încearcă să afle adevărul. Eu cred că cele două fete nu sunt moarte. Am argumentele mele să cred asta”, a declarat Nelu Geneş.

Din spusele fetei care a scăpat din mâna traficanților de carne vie, Geanina a fost ucisă la scurt timp după dispariţie, în Grecia, fiindcă nu voia să se prostitueze.

 

Sursa: stirilekanald

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :