Ziua Timișoarei, celebrată cu trupe românești. Cine va urca pe scena din Piața Operei

728

Ziua Timișoarei, 3 august, se apropie, așa că timișorenii se pregătesc de sărbătoare. Edilul șef a anunțat ce trupe vor urca pe scena din fața Operei. Printre ele este nelipsita Antonia și alți români care cântă pop și dance. Este șipuțin jazz, dar și rock, ambele genuri fiind aduse în orașul de pe Bega de Petting Blues Band respective Phoenix.

Timișoara își serbează ziua ăîn 3 august pentru că în această zi, în 1919, armata română intra în cetate și instaurra administrația românească, sub connducerea lui Vigil Economu. Atunci a fost momentul în care Timișoara și Banatul au fost alipite României Mari.

”Noi sărbătorim, ca orice român, Centenarul Marii Uniri, dar vom avea de sărbătorit centenarul unirii regiunii noastre în 2019. Vom sărbători din 3 până în 5 august, vom avea recitaluri ale artiștilor Alex Velea, Connect-R, Horia Brenciu, Vama, Phoenix, The Weekend Bandits”, a spuns Nicolae Robu.

Iată programul complet al concertelor:

Vineri, 3 august, de la ora 19:30, vor cânta Lidia Buble, Alex Velea, Antonia și Connect-R.

Sâmbătă, 4 august, de la ora 19:30, își arată măiestria pe scenă Horia Brenciu & HB Orchestra, Vama, Phoenix și The Weekend Bandits.

Duminică, 5 august, de la ora 19:30 urcă pe scenă din Victoiei Axis, Bega Blues Band & Sanat Deliorman din Turcia, precum și Petting Blues Band din Serbia.

Toate sunt trupe de blues, pentru că după ziua orașului debutează Festivalul Blues pentru Timișoara.

Distractia organizată de Primăria Timișoara costă 500.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ