Ziua Națională a României a fost sărbătorită, ca în fiecare an, cu mare cinste de către cetățenii comunei Dumbrăvița. video

174

Așadar, în cadrul bisericii ortodoxe ” Sfântul Vasile cel Mare”, din centrul Dumbrăviței s-a oficiat o slujbă specială, de comemorare a eroilor neamului românesc, la care au slujit preoții Achim Vasile Baboș și Adrian Nicola. După încheierea slujbei a avut loc un frumos program artistic susținut de elevii clasei a-IV-a A și a-IV-a B, ai Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița îndrumați de prof. Elena Brătulescu și înv. Sorina Ardelean. Copiii au recitat poezii, și au cântat cântece patriotice, încântând audiența cu talentul si dedicarea lor. La evenimentul dedicat Zilei de 1 Decembrie, au participat oficialități locale în frunte cu primarul Victor Malac și viceprimarul Arpad Miklos.

La finalul programului artistic oferit de elevii Școlii Gimnaziale din Dumbrăvița, în semn de recunoștiință, părintele Vasile Baboș, împreună cu primarul Victor Malac și viceprimarul Arpad Miklos, au împărțit prăjituri și dulciuri celor mici.

Ziua Națională a României a fost sărbătorită așa cum se cuvine și în cadrul Centrului de Zi din Dumbrăvița. Directoarea Alina Lozici împreună cu echipa au pregătit un program artistic cuprinzător în care au fost implicați toți copiii din cadrul centrului. Serbarea a început cu intonarea imnului național cântat împreună cu publicul, care a fost constituit de părinți, rude, dar și primarul localității Victor Malac. Copiii au cântat și au recitat, iar la final au încins Hora Unirii, așa cum au făcut și strămoșii noștri în 1918 la Alba Iulia.

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ