Zeci de scandaluri, consum de alcool și vandalism în mijloacele de transport

54

Mijloacele de transport în comun din Timișoara, precum și stațiile acestora, sunt preferate de oamenii certați cu legea. Într-o singură lună, peste 140 de persoane au fost amendate de polițiștii locali și jandarmi.

„În luna ianuarie a acestui an, au fost aplicate de polițiștii locali un număr de 145 sancțiuni contravenționale, în special pentru fapte precum consum de alcool în mijloacele de transport și în stațiile acestora, comerț ambulant în stațiile STPT, scandaluri și adresarea de injurii, apelarea la mila publică, mizerie în mijloacele de transport”, a transmis Poliția Locală.

Polițiștii locali răspund și sesizărilor din partea controlorilor și Dispeceratului Societății de Transport Public Timișoara. Cele mai multe solicitări au fost legate de refuzul unor călători de a se legitima în fața controlorilor STPT, prezența persoanelor fără adăpost în mijloacele de transport în comun, creând astfel disconfort celorlalți călători, dar și cazuri în care conducătorii de autovehicule staționează încurcând circulația tramvaielor, fiind prea aproape de căile de rulare ale acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ