Zeci de mii de lei, întreţinerea nocturnei de pe Dan Păltinişanu

1909

Instalaţia de nocturnă de pe stadionul Dan Păltinişanu scoate în continuare bani din bugetul Consiliului Judeţean Timiş. După o achiziţie extrem de mare, de 6 milioane de lei, în 2003, sistemul de lumini are nevoie în permanenţă de întreţinere şi reparaţii. Acum, CJT anunţă că va contracta aceste serviciii la preţul de 23.000 de lei.

Potrivit declaraţiilor reprezentanţilor Consiliului Judeţean Timiş, banii vor fi folosiţi doar pentru reviziile şi verificările periodice, eventualele materiale necesare reparaţiilor urmând a fi decontate ulterior.

Nocturna de pe Dan Păltinişanu, instalată în 2003, a fost cumpărată atunci cu 60 de miliarde de lei vechi, cee ace înseamnă 6 milioane de RON. Instalaţia are o capaciate de 1465 de lucşi, aşa cum cere regulamentul Ligii Profesioniste de Fotbal pentru Liga I.

În urmă cu 13 ani, achiziţia nocturnei a fost destul de controversată. Mai multe voci susţineau că preţul plătit din bugetul judeţului a fost mult prea mare. Autorităţile au promis atunci şi o anchetă care să stabilească dacă cumpărarea instalaţiei a fost făcută correct, dar nu s-a mai efectuat nicio verificare.

LĂSAȚI UN MESAJ