Timiş, pe scurt… MI. Intrarea dinspre Reşiţa, sub orice critică

3134

Intrarea în judeţul Timiş pe DN58B, dintre Reşiţa, este o ruşine pentru autorităţile judeţene. Asta pentru că semnul nici nu mai indică „TIMIŞ”. Pe stâlpul din beton au rămas doar două litere: „M” şi „I”. Problema este că drumul este unul extrem de tranzitat, fiind cea mai scurtă rută care leagă judeţele Timiş şi Caraş-Severin.

Anul acesta conducerea Consiliului Judeţean Timiş nu a alocat niciun leu pentru modernizarea semnelor care îi anunţă pe şoferi că au ajuns în judeţul nostru. Iar despre acest aspect s-a discutat ultima dată în 2011, în fosta administraţie a judeţului. Dar lucrurile au rămas la stadiul de propunere şi nu s-a mai făcut nimic.

„Ştim că intrăm în judeţul Timiş pentru că facem drumul zilnic. Dar arată urât. Pentru un judeţ de importanţa Timişului este o ruşine. Ar trebui făcute investiţii”, a spus un şofer.

„Ce văd turiştii?! Parcă intră în judeţul nimănui. Chiar e atât de costisitor pentru bugetul judeţului să suporte modernizarea semnelor de la intrare?”, se întreabă un alt conducător auto.

LĂSAȚI UN MESAJ