Zeci de jandarmi, poliţişti şi poliţişti locali la meciul ACS Poli Timişoara – CSM Politehnica Iaşi

723

Măsuri de securitate suplimentare, luni seara, în zona şi pe Stadionul Dan Păltinişanu! Jandarmii, poliţiştii şi poliţiştii locali din Timişoara vor să se asigure că partida va fi disputată fără incidente. Astfel, cei câteva zeci de spectatori de care se bucură echipa condusă Ionuţ Popa de obicei la meciuri, vor fi supravegheaţi de 30 de jandarmi, dar şi de alte forţe de ordine.

„Peste 30 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, în cooperare cu efective din cadrul I.P.J. Timiş, I.S.U. Timiş şi Poliţia Locală Timişoara, asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele ACS Poli Timişoara şi CSM Politehnica Iaşi, ce va avea loc luni, 20 februarie a.c., pe stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara, începând cu ora 18.00”, transmit jandarmii timişoreni.

Accesul spectatorilor în incinta arenei se va face începând cu ora 16.00, pe bază de bilete şi abonamente, fiind deschise trei porţi: E, M şi L. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai Poliţiei Locale Timişoara. În zona apropiată stadionului, este interzisă comercializarea şi desfacerea băuturilor alcoolice, între orele 16.00 şi 20.00.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara recomandă suporterilor „să nu se implice în incidente care pot duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot să pună în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă”.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.