Week-end perfect: Ripensia rămâne lider în Liga 2, Politehnica urcă pe trei

167

Ripensia și ASU Politehnica sunt pe cai mari în debutul Ligii a II-a. Cele două formații timișorene au punctaj maxim după primele două runde și se află pe podiumul clasamentului: Ripi e lider, Poli e a treia.

Încă o rundă excelentă pentru reprezentantele Timișoarei în Liga 2. Încă două rezultate pozitive pentru Ripensia și ASU Politehnica în runda de sâmbătă și startul de sezon a devenit unul excelent. Roș-galbenii se încăpățânează să păstreze fotoliul de lider grație succesului extern de la Oradea, în timp ce poliștii au urcat pe treapa a treia a podiumului.

Ripensia rămâne liderul surpriză din eșalonul secund și după runda a doua. Nou-promovata a izbutit al doilea succes al campionatului, un rezultat puțin scontat în deplasarea de la Oradea. Băieții din Ciarda Roșie au trecut de bihorenii de la Luceafărul cu 2-1 și cu un punctaj maxim și un golaveraj de 18-1 sunt în fruntea clasamentului.

Gazdele au deschis scorul prin Herghelegiu în minutul 51, dar Ripensia a întors scorul din două faze fixe în decurs de opt minute. Două cornere au însemnat tot atâtea goluri marcate de Dumiter (minutul 67) și Bobină (minutul 75).

Ripensia: Gakos – Ad. Popa, Vlădia, Hecsko, Toma – Dumiter, Bobină – Zaluschi, Ungureanu, Matiş – Mediop.

ASU Politehnica a debutat în fața propriilor suporteri în după-amiaza fierbinte de pe Știința. Adversară a fost FC Argeș într-un veritabil derby al culorilor alb-violete.

Argeșenii au punctat primii prin Nilă, în minutul 13, iar Politehnica a revenit pe tabelă cu largul concurs al adversarilor. Cotigă a trimis cu capul spre propriul portar, însă nesincronizarea dintre cei doi a adus un autogol. Bănățenii au trecut în avantaj în debutul părții secunde prin Bădăuță, care a speculat o neatenție în defensiva piteștenilor: 2-1. Avea să fie și scorul final al partidei și Politehnica obține al doilea succes.

ASU Poli: Gakos – Coadă, Bilia, Mera, Taub – Stancu, Krausz – Sorescu, Predescu, Plămadă – Bădăuţă.

LĂSAȚI UN MESAJ