Vujadin Subotic a plecat de la BC SCM Timișoara

113

 

BC SCM Timișoara l-a pierdut pe cel mai bun baschetbalist al toamnei, Vujadin Subotic a bătut palma cu Inter Bratislava, din Slovacia.

De ceea ce s-au temut nu au scăpat șefii clubului bănățean. Conștienți că pot rămâne fără trei oameni importanți din lot din cauza situației contractuale, oficialii de la BC SCM Timișoara sperat sa ii convinga sa continue pe Bega. In primele zile ale anului au primit deja prima confirmare legata de plecare. Vujadin Subotic a ales să își continue cariera departe de Banat chiar in momentul in care situatia financiara a clubului s-a imbunanatit semnificativ.

Jucătorul în vârstă de 35 de ani a semnat cu BK Inter Bratislava (Slovacia) după ce contractul cu alb-violeții a expirat la finalul anului trecut. În cele 7 meciuri jucate în tricoul ”leilor” Subotic a semnat medii de 15,3 de puncte pe meci, 4,7 recuperări pe meci și 2,2 pase decisive pe meci, care l-a făcut principalul om din toamnă.

Fostul internațional muntenegrean este unul dintre cei trei baschetbaliști pe picior de plecare de la Timișoara. Ceilalți doi, Dalibor Djapa și Ivan Jelenic au contracte deschise și pot pleca la orice ofertă.

Cu 10 zile rămase până la primul meci oficial al anului, șefii clubului trebuie să se reorienteze rapid pentru a găsi înlocuitori pentru cei plecați.

LĂSAȚI UN MESAJ