Şoferul din Timiş care lua oameni la ocazie cu ambulanţa a rămas fără loc de muncă

134

Şoferul care a fost filmat, la sfârşitul anului trecut, în timp ce lua oameni la ocazie cu ambulanţa, în zona municipiului Lugoj, a fost drastic sancţionat. Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timiş a luat decizia de a-i desface contractul de muncă şoferului care nu a respectat regulamentul şi a folosit ambulanţa pe post de taxi.

Potrivit reprezentanţilor serviciului judeţean de ambulanţă, şoferul nu încalcă pentru prima dată legea, ci a avut mai multe antecedente. Însă, în trecut, acesta a fost sancţionat doar cu avertismente.

Şoferul a fost filmat în timp ce lua oameni la ocazie cu o autosanitară de transport, şi nu cu o ambulanţă în misiune cu personal medical.

1 COMENTARIU

  1. sa intelegem ca autosanitara=maxi taxi sau un mijloc de transport pe banii contribuabilului,Deci orisice ambulanta fara personal medical este autosanitara si se poate transporta cartofi si personae in afara programului.Din ce relata persoana care a filmat,a acordat prioritate in intersectie acesteia,iar apoi a vazut ca ambulanta opreste si face taxi,moment in care incepe ceea ce se vede pe filmare.

LĂSAȚI UN MESAJ