Vremea la final de săptămână, în Banat și Crișana

43

Astăzi, vremea va fi caldă și schimbătoare. În cursul zilei cerul va fi variabil cu unele înnorări temporar accentuate după amiază, când, îndeosebi la munte, local vor fi averse și descărcări electrice. Noaptea, cerul se va acoperi și va ploua pe arii relativ extinse. Izolat cantitățile de precipitații vor fi însemnate, depășind 20…30 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare iar la munte va deveni tare în cursul nopții.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 29 de grade, iar cele minime între 10 și 17 grade.

Mâine, vremea se va răcori și treptat se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. În primele ore ale zilei acestea vor fi pe arii extinse în Banat și locale în Crișana iar ulterior se vor restrânge în zonele de munte. Cerul, mai mult noros dimineața, va deveni variabil în a doua parte a zilei. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări în cursul zilei iar la munte tare cu rafale pe creste ce vor depăși 80…90 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 12 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Sursa: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ