Vor renunța parlamentarii de Timiș la pensiile nesimțite?

253

Greu de anticipat, atunci când este vorba de ,,frăția” intereselor trans-partinice care sufocă de aproape treizeci de ani România și a avut și are ca efecte cronice sărăcirea accentuată a societății românești. Cert este că, în acest moment, o asociație civică a demarat o campanie pe internet prin care solicită românilor să adune semnături pentru o ,,petiție pentru anularea pensiilor speciale pentru parlamentari”.

Concret, se cere anularea pensiilor mărite substanțial (tocmai cu mânuța lor!) pentru ,,aleșii” neamului, așa cum au ,,fost croite” acestea prin Legea 96/2006, modificată și promulgată în ianuarie anul curent.

De văzut cum vor reacționa distinșii parlamentarii de Timiș, printre care îi regăsim pe domnii Blaga, Matei Suciu, Ben-Oni Ardelean et.company, care, pe lângă faptul că nu au reușit mai nimic în cei patru ani de mandat să facă concret pentru Timiș şi pentru Timișoara, au acum oportunitatea de a se delimita public de proiectul măririi acestor pensii și drepturi speciale în folos propriu.

Măcar din perspectiva faptului că se apropie alegerile parlamentare, există o minimă posibilitate ca parlamentarii bănățeni să dea dovadă de un minim bun-simț si să ,,rezoneze” cu vocile poporului! Sau poate că ne iluzionăm noi, toţi ceilalți, că ar mai fi posibilă a asemenea reacție din partea acestui parlament aflat, oricum, la limita cea mai de jos a simpatiei publice.

1 COMENTARIU

  1. D-tra Adrian Marcu ai renunta ??? Ma indoiesc ..De ce nu esti la fel de vehement fata de alti beneficiari de PENSII SPECIALE ??? Procurorii ,judecatorii ,diplomatii ,militarii , politistii ,jandarmii ,SRI-tii ,functionarii parlamentari ,grefierii si alti functionari din instante aviatorii .functionarii de la Curtea de conturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.