Voluntarii Smithfield România au oferit ghiozdane și rechizite școlare elevilor din Timiș și Arad

58

Timp de 3 zile, 7.000 de elevi din 60 de comunități din județele Timiș și Arad au fost vizitați de voluntarii Smithfield România în cadrul programului de educație Din nou la școală”. Elevii și preșcolarii au fost deosebit de ȋncântaţi să primească rechizite școlare și tăblițe magnetice pentru activitățile de grădiniță, ghiozdane, penare și orare cu sfaturi pentru un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată.

Credem cu tărie în importanța acestui program, fapt demonstrat atât de numărul școlarilor și preșcolarilor din ce în ce mai mare cu fiecare ediție, cât și de dorința voluntarilor noștri de a participa la caravana „Din nou la școală”. Ne dorim ca acțiunile noastre la începutul fiecărui an școlar să asigure accesul la educaţie şi să încurajeze performanţa şcolară a elevilor din comunitățile unde ne desfășurăm activitatea”, a declarat Cristina Bodea, Director sustenabilitate, Smithfield România.

În programul din acest an, au fost incluşi şi cei peste 500 dintre copiii angajaților Smithfield România, Elit și Vericom preșcolari și elevi ai claselor pregătitoare – IV, care au primit câte un ghiozdan și rechizite .

La fel ca în ultimii 12 ani, preșcolarii și elevii din județul Timiș, și nu numai, pornesc pe drumul cunoașterii echipați cu materiale școlare necesare pentru a le oferi astfel suport în procesul de învățare. Alături de aceștia stau voluntarii Smithfield România, care ne demonstrează puterea exemplului. Parteneriatul de lungă durată cu Smithfield România vine în sprijinul unei educații de calitate pentru fiecare școlar”, a declarat doamna Aura Codruța Danielescu, Inspector General, Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

Peste 46.000 de elevi din din localităţile unde Smithfield România îşi desfăşoară activitatea au fost incluși în programul de sprijin pentru educație “Din nou la şcoală”, care a debutat în 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ