Vlad Neaga câștigă primele două etape ale CNIR Supermoto, clasa SOpen

55

În weekendul 24-26 iulie, pe circuitul Vik Power de la Arad, s-au desfășurat primele două etape ale Campionatului Național Individual al României la Supermoto.

Chiar dacă vremea a fost capricioasă, cu câteva reprize de ploaie, weekendul a fost unul plin de adrenalină și am avut parte de curse spectaculoase. După această lungă pauză competițională, piloții au fost pregătiți să se „dueleze”, oferindu-ne un spectacol pe cinste, cu depășiri succesive și răsturnări de situație.

Calificările desfășurate vineri și sâmbătă au stabilit poziția piloților pe grila de start în ambele manșe aferente fiecărei etape, Etapa I fiind programată sâmbătă, iar Etapa a II-a duminică.

Experimentatul pilot Vlad Neaga, legitimat la Clubul Sportiv V.N. Motorsport, pleacă ca favorit în curse, după ce obține cel mai bun timp în calificări, și câștigă detașat ambele etape. O reușită ce vine să confirme talentul și determinarea pilotului în a-și urma pasiunea pentru sportul pe două roți.

Maestru al Sportului, cu 5 titluri de Campion Național la Supermoto SOpen în palmares, tânărul timișorean este la fel de motivat ca întotdeauna și dornic să performeze la cel mai înalt nivel competițional.

„Am fost plăcut surprins de numărul mare al piloților care au participat în acest weekend, atât seniori, cât și juniori, ceea ce reprezintă un semnificativ salt calitativ în acest sezon. Supermoto este un sport complex și spectaculos, atât pentru cei care îl practică, cât și pentru privitori. Este un sport care mi-a oferit multe satisfacții și totodată m-a propulsat spre motociclismul viteză. Cu siguranță merită mult mai multă atenție și susținere, iar faptul că cei mici vin din urmă mă face să cred că acest sport are deja un viitor asigurat ”, spune Vlad Neaga, pilotul V.N. Motorsport.

Vlad se pregătește pentru a treia etapă a Campionatul MotoRC ce se va desfășura weekend-ul viitor (31 iulie – 2 august) pe circuitul MotorPark România. Cu două curse câștigate până acum la Clasa Stock 1000, timișoreanul se află în fruntea clasamentului general cu 50 de puncte acumulate.

Cursele claselor Stock 1000, Stock 600 si Stock 300 vor putea fi urmărite live pe Facebook pe pagina organizatorului Motorc – Romanian Motorcycling Competition.

LĂSAȚI UN MESAJ