Vizită a oficialilor ANL la Giroc. Când vor fi gata locuințele pentru tineri

565

O delegația a Agenției Naționale pentru Locuințe a vizitat locația din Giroc unde urmează să ridice blocuri pentru tineri. Oficialii ANL au dat asigurări că locuințele se vor ridica, că vor asigura finanțarea în așa fel încât până la finalul anului 2020 primii tineri să se poată muta aici.

„Lucrările pentru construirea de spații locative pentru tineri, în Giroc, înaintează conform planurilor. M-am asigurat de asta și astăzi (n.r. miercuri), când împreună cu Andrei Țurcanu, director general în cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe, am verificat șantierul din localitatea Giroc, acolo unde în primă fază construim 4 blocuri P+2E pentru tinerii. (…) Am primit asigurări de la constructor că vom putea respecta termenul pe care l-am înaintat împreună pentru finalizarea acestor spații, finalul anului viitor”, a anunțat Căălin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Fiecare bloc va avea 2 scări, totalizând 88 de apartamente. Terenul, de aproximativ 7.500 de metri pătrați a fost pus la dispoziția ANL de CJ Timiș. Proiectul costă aproximativ 15 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ