24.1 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Vize de flotant și acte de identitate eliberate de urgență la Primăria Timișoara

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara eliberează acte de identitate și vize de flotant și în acest weekend.

Oficialii pun decizia pe seama numărului mare de solicitări pentru eliberarea documentelor, dar și o cât mai bună desfășurare a alegerilor din iunie. „Direcția de Evidență a Persoanelor a adaptat programul de lucru cu publicul pentru rezolvarea rapidă a solicitărilor și pentru a facilita desfășurarea în condiții optime a procesului electoral pentru alegerile autorităților administrației publice locale din data de 9 iunie 2024”, transmite Primăria Timișoara.

Documente au fost eliberate sâmbătă și vor fi eliberate și duminică, 7 aprilie, între orele 9:00 – 13:00. 

Cererile pentru vizele de flotant primite până în data de 5 aprilie vor fi eliberate duminică. Buletinele tipărite până în data de 5 aprilie pot ajunge la posesorii lor, tot duminică.

Pentru eliberarea documentelor, cetățenii pot să-și depună cere fără programare.

Sursa: https://www.radiotimisoara.ro/

Sursă foto: CityMaps.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Advertorial electoral | Achiziții suspecte la Primăria Fârdea, penal la penal trage?

O vorbă din bătrâni spune că „corb la corb nu-și scoate ochii” iar noi am putea completa cu penal la penal trage! Adică primărița...

Actualizări în legislația vamală discutate la CCIA Timiș

Consecventă în programul asumat la început de an Camera e Comerț, Industrie și Agricultură continuă lunga serie de seminarii de informare...

Citește și :