Virgil Musta, vești bune la început de 2021: Virusul nu va avea nicio șansă să învingă

  495

  Doctorul timișorean Virgil Musta este convins că pandemia de coronavirus va dispărea. „Virusul nu va avea nicio șansă să învingă”, a subliniat unul dintre medicii de bază în lupta anti-COVID.

  Virgil Musta subliniază că vom învinge virusul deoarece, în curând, acesta va fi tratat cu un simplu medicament.

  „Nu aș spune că trăim aproape de un an cu virusul SARS-CoV-2, ci mai degrabă că suntem în război de un an cu acest virus parșiv și ucigaș. Încă nu ne cunoaștem foarte bine, permanent avem surprize, iar când am crezut în luna iunie că l-am biruit, a reînviat ca pasărea Phoenix și a devenit mai agresiv și puternic. Dar nici noi nu ne lăsăm.

  Vă spun dumneavoastră, ca să transmiteți comunității, printr-un articol la fel de inspirat, că vom învinge. Dar acest lucru nu-l putem face individual, ci numai împreună vom reuși. Și dacă toată lumea va fi convinsă de acest lucru, și dacă toată lumea va deveni responsabilă și va trage în aceeași direcție, virusul nu va avea nicio șansă să învingă. Vă cer doar responsabilitate și solidaritate, pentru a câștiga războiul, cu pierderi cât mai mici”, a transmis Virgil Musta.
  Sursa: Capital

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ