Violeții încearcă surpriza și la Chiajna

145

ACS Poli este marea surpriză a finalului de tur în Liga I. Gruparea condusă de Ionuț Popa a reușit să adune punctaj maxim din jocurile cu Iași și Viitorul ce au precedat ultima rundă, cea de la Chiajna, de vineri.

Timișoara poate ajunge la zero în clasament cu o victorie în ultima partidă din tur. Poli joacă vineri, ora 18, pe sinteticul de la Chiajna, cu gândul de a aduna punct sau puncte și de a mai tăia ceva din pasivul de -3 din prezent. Alb-violeții speră să profite din nou de postura care le priește – aceea a unei echipe ce nu are nimica de pierdut, ci numai de câștigat și începe fiecare joc ca outsideră.

”Putem juca foarte bine și putem câștiga pe orice teren pentru că avem o echipă cu adevărat bună. Mergem să dăm ce avem mai bun la fiecare joc”, crede fundașl stânga al lui Poli, croatul Leo Novak.

Infirmeria bănățenilor este din nou plină pentru duelul contra Concordiei. Antrenorul Ionuț Popa îi va lăsa acasă pe accidentații Cânu, Scutaru, Popovici, Poparadu, Neagu, Henrique. Un alt incovenient îl reprezintă suprafața de joc de la Chiajna, Concordia fiind singura echipă din Liga I care evoluează pe un teren sintetic. Iar această suprafață se comportă diferit de un gazon normal și schimbă puțin datele legate de tactică.

Chiar și în aceste condiții tehnicianul din Pesac vrea să găsească formula câștigătoare. ”Orice punct contează ca să recuperăm cât mai rapid acea penalizare. Mizez pe dorința jucătorilor, pe jocul nostru, pe care încercăm să-l îmbunătățim”, a subliniat Popa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ