Exclusiv și gratis pentru femei: Curs pentru montare roata de rezervă

272

E iarnă, frig şi alături de maşina parcată pe marginea şoselei stă o femeie neajutorată. Începând de sâmbătă, 22 octombrie, asemenea scenarii pot fi de domeniul trecutului. După ce tot mai multe doamne îşi identifică şi comandă singure anvelopele pe internet, ele fac ca şi conducătoare auto încă un pas spre independenţa totală faţă de bărbați. Delticom OE (cauciucuridirect.ro) susţine această traiectorie evolutivă şi invită sâmbătă, începând cu orele 15, la campania „Orice femeie poate ce vrea”!, care se va desfăşura în parcarea de la Iulius Mall.

Sub deviza „Femeia are mereu o alternativă, dar şi o roată de rezervă“, doamnele pot învaţă gratuit cum se schimbă simplu şi eficient roata de la maşină. „Invitaţia se doreşte un sprijin pentru femei şi poate constitui un element de siguranţă în trafic“, spune Angela Drăghia, manager de proiect.

Firma organizatoare oferă totodată un kit cadou ´ca tu, femeie, să nu te murdăreşti sau să-ţi strici manichiura´. Participarea va fi onorată printr-o diplomă şi deoarece a venit iarna, persoanele interesate vor primi şi un cip gratuit pentru verificarea adâncimii profilului la cauciucuri.

LĂSAȚI UN MESAJ