VIDEO. Tâlhărie la mall! Deghizați în femei, cu peruci și ciorapi de plasă, trei hoți au doborât un bărbat

228

Trei tineri din Arad au pus la cale un plan ingenios pentru a face rost de bani. Aceștia s-au deghizat în femei, s-au înarmat cu un aparat cu electroșocuri și au ieșit la ”vânătoare”. Ei au reușit să tâlhărească un bărbat căruia i-au furat portofelul.

”În data de 15 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au fost sesizați de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu despre faptul că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie. În urma vizionării înregistrărilor, polițiștii au constatat că este vorba de infracțiunea de tâlhărie calificată, săvârșită asupra unui bărbat care a fost deposedat de un pormoneu.

În fapt, în noaptea de 14/15 aprilie a.c., un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portmoneu care conținea suma de 150 de lei și documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminin”, au transmis polițiștii.

Anchetatorii spun că cei trei s-au deghizat în femei. Au folosit ciorapi de plasă, peruci și machiaj, iar sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa.

Tinerii au vârste cuprinse între 19-22 de ani și sunt din Arad.

În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ