Dotări moderne pentru Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara

110

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara se modernizează pe bani europeni. Cu toate că noul corp de clădire nu este gata, administrația unității medicale a semnat deja contractul de finanțare pentru echipamente. Până la finalizarea noii structuri vor ajunge și dotările.

Acestea constau în achiziționarea a 12 echipamente moderne pentru îmbunătăţirea calității serviciilor spitalicești de urgență.

”Astfel, prin proiect va fi achiziționată aparatură medicală adaptată cerințelor de astăzi pentru UPU, după cum urmează: un videolaringoscop – sistem complet, pentru intubații dificile, o măsuță de resuscitare pentru nou-născuți, un ventilator neonatal, un RMN, un aparat mobil de radiologie, un pulsoximetru, analizoare markeri inflamatori, biochimie și sediment urinar, un monitor portabil de respirație, un cărucior și o măsuță mobilă pentru medicamente”, aflăm din proiect.

Valoarea totală a investiției este de 6,8 milioane de lei, din care finanțarea nerambursabilă este de 6,6 milioane de lei. Perioada de implementare este de 15 luni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ