VIDEO. Oraș din vestul țării, invadat de porci

228

La Arad, gunoaiele neridicate cu săptămânile de pe străzi atrag, ca la un festin, porcii. Zilnic, animalele sunt surprinse de locatari la ghene, printre blocuri, hrănindu-se cu deșeuri menajere intrate în putrefacție. Disperați, oamenii sună mereu la poliție, iar agenții nu pot decât să îl sancționeze pe proprietar. Omul a fost amendat până acum de 10 ori. Vizitat și vineri de polițiștii locali, bărbatul s-a apucat, în sfârșit, să construiască o cocină pentru porcii deveniți deja vedete, în Arad.

Porci, porci, porci, porci… foarte des… ce să le faci, că dacă te duci la ei, a fost administratoarea… au sărit la ea. E dezastru, e dezastru”, „Porci, câini… e rău, e rău! Pericol și pentru mașini și pentru oameni și pentru sănătate”, spun martorii.
„Aici de nouă zile nu s-a ridicat gunoiul, eu sunt administrator la Blocul 30. Am chemat poliția locală de nenumărate ori, nu au nimic pe numele lor, normal că nu au cum să îi amendeze, de unde să le ia amendă”, explică un bărbat.
Firma care trebuie să colecteze deșeurile, în Arad, persistă deja de o lună de zile.  Cel mai bine se vede acest lucru în cartierul Alfa, acolo unde animalele ajung să se înfrupte zilnic din alimentele aruncate la ghenă.
Imaginea dezolantă este intens comentată în special pe rețelele de socializare, unde oamenii își exprimă indignarea față de situația fără precedent în care s-a ajuns.

Proprietarul porcilor, amendat pe bandă rulantă

Citește mai multe pe cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ