(VIDEO) Orădeanul Emil Rengle a câștigat finala concursului Românii au talent 2018. Premiul: 120.000 de euro!

3553

Orădeanul Emil Rengle a câștigat, vineri seară, finala concursului Românii au talent 2018, de la Pro TV. Publicul a decis, iar în urma voturilor că Emil Rengle este cel care pleacă acasă cu suma de 120.000 de euro.

Dansatorul s-a făcut remarcat încă de la prima sa apariție în cadrul emisiunii, dansând pe tocuri și aducând un show incendiar în fața publicului și a juriului.

Vineri seară, el a dansat din nou pe tocuri și pe deasupra legat la ochi, ceea ce i-a atras atât aprecierile juriului, cât mai ales a publicului.

Vezi mai jos momentul Rengle!

“Nu am văzut în viața mea pe cinva care să danseze atât de bine”, a spus Andra.

De altfel, Rengle a câștigat și Premiul pentru Originalitate al emisiunii.

„Felicitari pentru marele premiu “Romanii Au Talent” sezonul 8. Emil, reusesti sa exprimi viata prin dansul tau, sa ridici oamenii in picioare. Meriti sa fii aici, printre cei mai buni”, a scris, după emisiune, Andra, pe Facebook.

După cum se știe, orădeanul Emil Rengle a fost coregraful principal al unei alte emisiuni de la ProTV, Vocea României. El este, totodată, și cântăreț.

Orădeanu este cunoscut drept „coregraful vedetelor”, lucrând de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Inna, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Marius Moga, Alexandra Stan, Anda Adam şi Corina. De asemenea, el a avut mai multe proiecte şi în alte ţări, lucrând inclusiv cu coregrafa lui Beyonce, Sheryl Murakami.

De asemenea, la începutul acestui an, Rengle a făcut o mărturisire fără perdea şi fără precedent pentru lumea artistică din România, spunând că este bisexual. De altfel, inclusiv dansul de vineri seară a făcut aluzie la această dezvăluire.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ