Game over pentru Ciprian Mihok! Fostul președinte al PNȚCD Timișoara s-a căsătorit! VIDEO

690

„Game over” pentru Ciprian Mihok! Cu viaţa de până acum! E timpul pentru „new level”! Fostul preşedinte al PNȚCD Timișoara și-a unit destinul cu Roxana Sârbu, o farmacistă din Timișoara.

Ciprian-Mihok-nunta_05

Nunta a avut loc sâmbătă la restaurantul Stefano, într-un cadru restrâns și cu oameni aleși pe sprânceană. Nași de căsătorie sunt copreședintele PNL Timiș, Dan Popa și soția acestuia. Mireasa a purtat o rochie marsala, culoarea anului 2015, care a încântat toate privirile nuntașilor.

Ciprian-Mihok-nunta_12

Familie, rude, prieteni și foști colegi de partid au venit la petrecerea mirilor. Oficierea cununiei civile a fost făcută de viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu. Mirii, emotionați abia și-au stăpânit lacrimile. Petrecerea s-a mutat apoi la restaurant.

Ciprian-Mihok-nunta_25

Povestea lor de dragoste a început anul trecut, suștin mirii. “Ne-am întâlnit anul trecut într-un moment magic, la o conferință în care eu eram lector, pe post de invitat să le vorbesc studenților despre oportunități de carieră”, își amintește Ciprian Mihok.

De cealaltă parte, Roxana îl contrazice și îi amintește: “Da, așa ne-am cunoscut, dar nu așa a început relația”.

“Ne-am întâlnit apoi întâmplător”, a adăugat Ciprian Mihok.

Ciprian Mihok s-a retras o perioadă din viața publică, a renunțat la politică și s-a concentrat mai mult pe carieră și viața personală. În prezent, acesta este membru PNL Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ