Victorii pentru ambele teamuri timișorene

71

Runda intermediară perfectă pentru grupările timișorene din Liga Națională de baschet masculin. SCM BC Timișoara și BC Timba au obținut victorii importante la începutul unei perioade foarte aglomerate.

Liga Națională de baschet și-a consumat a treia rundă din faza secundă, una excelentă pentru cele două formații timișorene. Luptând la poli opuși, SCM BC și BC Timba și-au câștigat meciurile programate.

”Leii” au trecut de Steaua București cu 78-66 și au pus capăt serie de trei jocuri fără victorie. Căpitanul Mladen Jeremic a fost din nou principal realizator pentru timișoreni cu un total de 20 de puncte. Americanul Jordan Burdgess a reușit însă un double-double cu 14 puncte și 11 recuperări.

Cu 41 de puncte, violeții conduși de Tudor Costescu ocupă poziția a patra, la egalitate cu Steaua înaintea unui maraton de jocuri condensate în două zile: deplasările la Pitești și Sibiu.

În grupa valorică 7-12, Timba Timișoara a învins Politehnica Iași cu 91-74, după ce la pauza mare moldovenii aveau 12 puncte avans, scor 49-37. ”Urșii” bănățeni au răsturnat situația în special în jumătatea a doua a întâlnirii. Damjan Kandic a fost jucătorul cu cele mai importante realizări, de la gazde, 26 de puncte și 8 recuperări.

Timba a scăpat de orice emoții privind retrogradarea și cu acest succes în fața Iașiului a rezolvat problema poziției a 9-a. Cu 31 de puncte, galben-negrii conduși de Dan Ionescu joacă miercuri la Dinamo și vineri la Craiova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ