Victoria lui Liviu Dragnea asupra PSD-ului

914

Presat de timp şi ajutat generos de concitadinul nostru Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a ordonat marţi seară trecerea „ordonanţei de urgenţă” de către guvernul din subordinea sa.

După o victorie răsunătoare la ultimele parlamentare, conducătorul absolut al PSD-ului – Liviu Dragnea – urmă să atingă, conform programului de guvernare, nişte obiective, care l-ar fi condus cu siguranţă la succese în următoarele confruntări electorale : europarlamentale şi prezidenţiale.

Nimeni nu vedea vreo piedică în faţă acestui marş triumfal al PSD-ului, condus cu autoritate de preşedintele său Liviu Dragnea, nici firava opoziţie şi nici infailibilii analişti politici.

Marele strateg, conducătorul vizionar şi lucid, şeful autoritar şi imperturbabil este totuşi om şi deci, supus greşelii.

Pentru El, părea nedrept: să reuşească să resusciteze PSD-ul paralizat după „Colectiv”, să câştige alegerile localele şi parlamentare, dându-i chiar o tentă de onorabilitate partidului, iar El, Conducătorul să ajungă un recidivist ordinar.

Şi asta, în condiţiile în care prima dată a fost condamnat pe nedrept, pentru că a vrut să facă un bine societăţii româneşti oprimate de Băsescu, iar acum Justiţia îi pregătea o nouă condamnare pentru un alt sacrificiu făcut de El, ce-i drept de dată asta doar pentru PSD.

Ce ai face tu, cititorului, dacă ai fi în situaţia lui Liviu Dragnea, adică tu – având puterea absolută în România – nu ai da ordin să opreşti acest şir de nedreptăţi făcute împotriva ta de Justiţia oarbă?

Aceeaşi Justiţie care nu-ţi lasă răgazul necesar realizării măreţelor obiective din programul de guvernare, pentru care te-au votat atâţia români.

Era evident că ai fost obligat, sub presiunea Justiţiei, ca marţi spre seară să dai ordinul guvernului din subordine să aprobe OUG-ul, care rezolva definitiv mizeriile de care eşti pe nedrept acuzat. Eşti cel mai îndreptăţit politician român contemporan să beneficiezi de această „auto-clemenţă” care umple concomitent de fericire atâţia politicieni, de toate culorile.

Din păcate însă, Liviu Dragnea a obţinut o victorie a la Pirus pentru PSD!!!

LĂSAȚI UN MESAJ