ASA – Poli se joacă la Cluj-Napoca

157

Derby-ul codașelor Ligii I se va juca pe teren neutru, la Cluj-Napoca după ce ASA Târgu Mureș a anunțat că nu poate curăța propria arenă în timp util.

Veste bună pentru ACS Poli Timișoara cu privire la cel de-al doilea meci oficial al anului. În 10 februarie violeții întâlnesc colega de suferință ASA Târgu Mureș într-un veritabil duel pentru supraviețuire. Bănățenii au un mic avantaj după ce LPF-ul a mutat jocul de pe arena mureșenilor.

Partida nu se va juca pe arena Tran-Sil din Târgu Mureș pentru că stadionul este încă înghețat și acoperit de zăpadă. Mureșenii au avut probleme identice cu stadionul în luna decembrie la meciurile cu Pandurii Târgu Jiu și cel cu ACS Poli. Ambele s-au disputat pe un teren înghețat și impracticabil. Gorjenii chiar au refuzat să înceapă repriza secundă motive pentru care au pierdut la masa vered cu 3-0 și au încasat o amendă de 113.400 lei.

De data aceasata LPF-ul nu a mai vrut să riște și a forțat clubul ASA să mute partida la Cluj-Napoca. Arena aleasă a fost cea a CFR-ului, ”Dr. Constantin Radulescu”, una dotată cu instalație de încălzire corespunzătoare. Partida din etapa a 23-a a Ligii I este programată în 10 februarie, de la ora 17,30.

Până la partida de peste o săptămână cele două formații joacă în runda programată în week-end. Poli primește luni vizita lui Gaz Metan Mediaș, iar ASA merge pe terenul campioanei Astra Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ