Vicepreședintele PNL: Nicolae Robu este candidatul partidului la Primăria Timișoara

234

Deputatul Ben-Oni Adrelean, vicepreşedinte al PNL, a anunţat, vineri, că Nicolae Robu este candidatul la funcţia de primar al Timişoarei al cărui nume va fi transmis spre validare Biroului Politic Naţional al partidului.

El a adăugat că în momentul în care preşedintele partidului, Ludovic Orban, a vorbit despre respectarea criteriilor de integritate impuse de PNL pentru desemnarea candidaţilor, nu a rostit niciun nume, iar criteriile vor fi respectate.

„Domnul Ludovic Orban nu a făcut referire la niciun nume, la momentul respectiv. A fost întrebarea presei legată de criteriile de integritate, iar domnul preşedinte Ludovic Orban a spus exact că vom respecta întocmai criteriile de integritate ale partidului, ceea ce se va şi întâmpla. (…). Vă mai spun încă o dată, din calitate de vicepreşedinte al PNL, Nicolae Robu este candidatul care va fi transmis, mâine, spre validarea Biroului Politic Naţional pentru Primăria Municipiului Timişoara. Din punctul nostru de vedere, va închide cu un scor foarte mare aceste alegeri, peste orice alt candidat, conform sondajelor pe care le avem. Este o bătălie pe care o vom câştiga. Vom câştiga şi Lugojul, avem toate oraşele, este imposibil să nu câştigăm judeţul. Chiar suntem încrezători în şansele noastre”, a declarat Ben-Oni Ardelean.

Liderul liberalilor timişeni, primarul Nicolae Robu, a spus că nu vrea să mai discute despre acest subiect, deoarece nu se află în situaţia de a nu se încadra în criteriile de integritate stabilite de partid.

2 COMENTARII

 1. Dl. Ben Oni Ardelean si Dl. Robu frecventraza aceleasi cercuri. Este normal/anormal sa se sustina reciproc.
  La intrebarea „Mai susțineți inițiativa „FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE”?
  Dacă nu, la alegeri ne faceți de râs cu candidaturi ale primarilor, consilierilor, împotriva cărora au început urmăriri penale.”, am primit la data de 24.02.2020 urmatorul mesaj „Integritatea este un principiu pe care il urmarim constant in cadrul echipei PNL”.
  La felul cum pun problema, ma intreb daca Dl. Ben Oni Ardelean si Dl. Robu fac parte din echipa PNL.
  D-le. Robu, in viata dvs. nu ati luat o asa bataie politica, cum o sa luati in situatia in care veti candida la functia de primar al Timisoarei!
  Zilele trecute, cand ati mers in plimbare prin Piata Victoriei, insotit de …., nu va mai saluta nimeni.
  Ati incercat sa salutati in stanga si-n dreapta, dar degeaba. Nici la salut nu va mai raspunde nimeni!

 2. Dl. Ben Oni Ardelean si Dl. Robu frecventeaza aceleasi cercuri. Este normal/anormal sa se sustina reciproc.
  Din partea ecipei de campanie PNL am primit urmatorul mesaj „Integritatea este un principiu pe care il urmarim constant in cadrul echipei PNL”.
  Oare Dl. Ben Oni Ardelean si Dl. Robu mai dfac parte din echipa PNL?
  Daca totusi va candida la alegerile pentru functia de primar al Timisoarei, dl. Robu va lua cea mai mare/rusinoasa bataie politica din istoria candidaturilor PNL in Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.