Viața Darianei a fost curmată brusc, la doar 30 de ani. Cum a murit tânăra româncă

486

Dariana Palcău, o româncă în vârstă de 30 de ani a murit pe loc în urma unui groaznic accident în Belgia, la Bruxelles. Tânăra din Satu Mare a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni de un şofer de 19 ani.

Nenorocirea s-a produs duminică, 31 martie, în jurul orei 11:30.

Potrivit hln.be, Dariana ieşise din Parcul Elisabeta şi s-a angajat în traversarea pe trecerea de pietoni a Bulevardului Jette, în Koekelberg.

Două maşini s-au oprit pentru a-i da prioritate tinerei, însă a treia, Volkswagen Polo, a izbit-o în plin pe sătmăreanca de 30 de ani.

Poliţiştii belgieni spun că Dariana a fost aruncată aproape 20 de metri de locul impactului. Echipajele de prim-ajutor sosite la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru româncă, fiind nevoite să pronunţe decesul.

„În ciuda intervenţiei rapide a medicilor de pe ambulanţă, femeia a murit pe loc”, a declarat Johan Berckmans, de la Poliţia din Bruxelles.

Şoferul vinovat, un tânăr de 19 ani, a fost reţinut pe loc de poliţiştii belgieni, apoi dus la audieri.

Pentru că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, în momentul producerii accidentului, şi nu avea cazier, procurorii au decis să-l lase liber.

Vestea morţii frumoasei Dariana Palcău a căzut ca un trăsnet pentru familie şi prieteni.

Tânăra în vârstă de 30 de ani a absolvit Liceul de Artă ”Aurel Popp” din Satu Mare, şi, potrivit presasm.ro, în ultimii ani a încercat să își clădească un viitor în capitala Belgiei – Bruxelles.

Acum, familia face demersuri pentru a o aduce acasă și a o înmormânta în România. Mai exact, în municipiul Satu Mare.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ