Încurcătură la morgă, în vestul țării. Urmează deshumarea după ce o familie a îngropat alt mort

713

Brățara care a schimbat ultimul drum pentru doi bărbați. Au trăit o viață într-o familie și au fost privegheați de o alta. Două familii din Valea Jiului așteaptă să-și recupereze acum câte un membru al familiei. Ambii bărbați, morți la spitalul din Petroșani, au fost ”înmânați” unor alte familii. Unul a ajuns în Vulcan și altul în Petroșani. Un singur detaliu schimbă datele problemei. Aparținatorii nu au primit ce trebuia.

L-a privegheat creștinește, dar nu a realizat că stă la căpătâiul unui străin. L-a și îngropat. Acum există un ordin de la procuror să-l deshumeze. Și asta pentru că nu a îngropat ce trebuie.

Două brățări inversate la spital au schimbat radical situația.

Un bărbat din Vulcan a fost înmormântat de familie deși ”era un străin”. Un al doilea bărbat, de data asta din Petroșani, confundat la morgă, nu a ajuns să fie îngropat fiindcă familia și-a dat seama că nu este ”al ei”. Teoretic nici nu puteau fi confundați de aparținători. Unul avea păr, celălalt nu. Cu toate acestea fiindcă existau două brățări de identificare  pe mâna celor doi bărbați, care indicau un nume și prenume, lucrurile au fost ”repartizate” conform erorii umane.

Ambii bărbați au decedat sâmbătă, la câteva ore diferență. Ambii pacienți de cardiologie. Și unul și celălalt trecuți de 70 de ani.

sursa – gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ