Vestul sălbatic! În numai o oră, hoții au dat lovitură după lovitură. Mai multe mașini și locuințe au fost prădate

2492

Locuitorii de pe mai multe străzi din zona gării din orașul Sântana au fost treziți în miez de noapte, atunci când mașinile le-au fost sparte de către indivizi necunoscuți. În total au fost sparte nu mai puțin de 11 autoturisme, potrivit spuselor unuia dintre păgubiți. Totul s-a petrecut în intervalul orar 00:00 – 01:00, în noaptea de luni spre marți.

Cu toate acestea, spărgătorii nu s-au rezumat doar la autoturismele parcate în fața caselor, fiind sparte și două locuințe, potrivit aceleiași surse, furându-se și un laptop.

„La Poliția Orașului Sântana au fost făcute zece sesizări, opt dintre acestea sunt pentru distrugere, la toate dintre acestea fiind sparte geamurile din dreapta-față ale autoturismelor. În ceea ce privește al nouălea autoturism, au fost sustrase diferite bunuri, prejudiciul total fiind în curs de stabilire. În cazul celei de-a zecea sesizări este vorba despre un furt din locuință, prejudiciul fiind în curs de stabilire. Colegii de la Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Orașului Sântana sunt încă la fața locului și efectuează cercetări în toate cele zece cauze”, a declarat pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, agent șef adjunct Claudia Iuga.

În același timp, potrivit surselor specialarad.ro, autoritățile au deja în vedere un cerc de suspecți în cazurile acestor spargeri multiple.

sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ