Veste cutremurătoare despre Regele Mihai. A fost operat! Ce diagnostic i-au pus medicii-VIDEO

917

Regele Mihai a decis să nu mai apară în public, transmite Casa Regală, care a anunţat ce diagnostic i-au pus medicii fostului suveran, în vârstă de 94 de ani.

Regele Mihai este foarte bolnav şi a fost supus recent unei operații chirurgicale. Casa Regală nu a ezitat să redea întocmai ce i-au spus medicii: carcinom epidermoid metastazant şi leucemie! Majestatea Sa urmează un tratament complex și solicitant, care îl împiedică să apară în public, și va petrece, de aici înainte, o perioadă de refacere, susţin reprezentanţii săi.

Consiliul Regal s-a întrunit, marți și miercuri, 1 şi 2 martie 2016, la Morges, în Elveția, iar Regele Mihai a decis să transmită următorul mesaj:

„În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situație vine în anul în care Familia și Țara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei și a Statului Român modern.
Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice.
Am cerut Consiliului Regal să-și continue menirea și să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei.
Mihai R
1 martie 2016″.

În ultima vreme, au circulat o sumedenie de zvonuri despre moartea Regelui Mihai, dezminţite de Casa Regală.

LĂSAȚI UN MESAJ