Veniră în Timișoara să facă drifturi! Și se luară și la harță cu Poliția! Vezi ce pățiră!

5719

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au surprins azi noapte, în jurul orei 03.00, în Piața Leonardo Da Vinci, un conducător auto care a făcut drifturi pe șosea, constituindu-se într-un real pericol.

Cel în cauză, un tânăr de 22 de ani, cu domiciliul în localitatea Samarinești, județul Gorj, aflat la volanul unui autovehicul marca Audi, a fost legitimat și sancționat cu amendă maximă de 2500 lei pentru efectuarea de accelerări și frânări bruște pe loc, în scop de divertisment, conform HCL 371/2007 modificată.

În ajutorul contravenientului a venit și un alt doilea tânăr, de 23 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate din județul Gorj, care a trecut la amenințări repetate cu scop de intimidare, folosindu-se de nume ale unor persoane care activează în domeniul ordinii publice și împiedicându-i astfel pe polițiștii locali să își îndeplinească obligațiile de serviciu, motiv pentru care a fost la rândul său sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu amendă de 3000 de lei.

5 COMENTARII

  1. „amenințări repetate cu scop de intimidare, folosindu-se de nume ale unor persoane care activează în domeniul ordinii publice”

    Tanarul acela a incercat sa lucreze cu „materialul clientului”: coruptia din Politia banateana este faimoasa la nivel national, este „fruncea” in Romania, faima ei este la fel de raspandita ca renumele de contrabandisti al banatenilor („fruncea” contrabandei din Romania din cele mai vechi timpuri) si la fel de notorie ca prietenia dintre lumea interlopa banateana si Politia banateana.

LĂSAȚI UN MESAJ