Plecaţi din ţară de Paşti? Aflaţi cum se cirulă în vămi!

196

Mini-vacanţa de Paşti a început deja şi mulţi bănăţeni au pornit spre frontiere pentru a-şi petrece sărbătorile în străinătate. În prezent, la punctele de trecere a frontierei din vestul ţării sunt deschise toate arterele de trecere, atât pe sensul de intrare în România cât şi pe sensul de ieşire.

Poliţiştii de frontieră s-au pregătit pentru un trafic intens zilele acestea şi personalul din vămi a fost suplimentat. Timpii de aşteptare pentru a trece graniţa pot fi mai mari decât în alte perioade, asta şi pentru că verificarea documentelor se face, din 7 aprilie, în 3 baze separate de date.

Vineri, în prima parte a zilei, în vămile din vest nu s-au format cozi. Doar la Nădlac 2, pe autostrada A1, se formaseră cozi de câteva sute de metri în prima parte a dimineţii. Acum, timpii de aşteptare la Nădlac, Nădlac 2, Cenad, Turnu, Jimbolia şi Moraviţa nu depăşesc 10 minute.

Poliţiştii spun însă că în a doua parte a zilei de vineri, dar şi sâmbătă, vămile s-ar putea aglomera. Şoferii de camioane trebuie să ştie că până după sărbători nu vor putea intra în Ungaria, aici existând restricţii de circulaţie pentru TIR-uri.

nadlac-1

LĂSAȚI UN MESAJ