28 C
Timișoara
sâmbătă 23 septembrie 2023

Vela îl lasă fără BMW-ul de lux pe amicul Pirtea! Cum s-a produs minunea

PoliticăVela îl lasă fără BMW-ul de lux pe amicul Pirtea! Cum s-a...

Maşina de tip BMW Seria 7, despre care ministrul de Interne Marcel Vela a spus că a fost comodată Camerei Deputaţilor, a fost folosită exclusiv de vicepreşedinţi ai forului legislativ din partea PNL, ultimul dintre ei fiind Marilen Pirtea, potrivit unor surse din cadrul Camerei.

„Acel BMW a fost folosit exclusiv de vicepreşedinţi PNL, ultimul fiind chiar domnul Marilen Pirtea, până a fost retrasă de domnul Vela la MAI. Să îi întrebe pe colegii lui de ce s-au plimbat cu «maşini de lux»”, au declarat sursele pentru MEDIAFAX.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a spus, vineri, că fostul şef al instituţiei, Carmen Dan, a cumpărat o maşină de tip BMW Seria 7, care costă cât echivalentul a 10 maşini Dacia Logan, autoturismul de lux fiind oferit Camerei Deputaţilor pentru a fi utilizat.
În cadrul unei conferinţe de presă, organizată vineri, Marcel Vela a fost întrebat cum răspunde sindicaliştilor de la Europol, care i-au recomandat să cumpere „un lot de sicrie de la pompe funebre”, în contextul în care o maşină cu doi poliţişti s-a răsturnat într-un şanţ, în Satu Mare.

„Nu ştiam de această metaforă aşa de macabră. Avem preocuparea de a dota Poliţia. Avem deja în lucru transmiterea unor autoturisme pentru creşterea mobilităţii la nivelul Municipiului Bucureşti şi în toată ţara. Sunt în pregătire pentru a fi colantate şi pregătite mijloacele sonore de avertizare, pe mai multe autoturisme Duster, pentru a fi repartizate în ţară. Aş fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri şi când doamna Carmen Dan a cumpărat un Şeptar, un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan şi l-a dat în comodat la Camera Deputaţilor. Şi atunci erau sindicate. Eu sunt de două luni ministru”, a spus ministrul de Interne.

Marcel Vela afirmă că a solicitat Camerei Deputaţilor să returneze maşinile de lux, care aparţin Ministerului de Interne.
Sursa: Mediafax

Citește și :